Viceprvaci

Category:Juniori; Created:2016-05-24 05:46:22

 

Nedjelja. 16:00 . +60 stupnjeva.
Održalo se PH U-18 između Zagreba i Nade. Nada je kao i inače bila favorit i to su svojom igrom dokazali. S druge strane Zagreb koji se uspijeva skupiti nakon raznih problema i ozljeda. Od prve sekunde Nada pokušava nametnuti svoj ritam i svoj sistem igre. Unatoč njihovom teškom ritmu ,uglavnom smo uspjeli dosta dugo braniti, ali nam je ipak uspjelo zabiti par igrača koji su ipak individualno bolji od nas. Ali nismo se predavali i iskorištavali smo njihove pogreške kao i oni naše. Naš brzi Roga uspijeva im zadati udarac od 14 bodova u nekoliko minuta. U jednom trenutku činilo se da ćemo i preokrenuti rezultat , ali Nada se bome probudi i počinje nas puniti tijekom utakmice malo pomalo . 51:14 .

Rezultat nije baš nešto , ali moglo je i biti gore. Kada netko pročita ovaj rezultat, a da nije gledao utakmicu reći će sigurno da su nas lagano smazali da se nisu ni umorili. Bome nije bilo tako. Siguran sam da im nismo dali da se opuste niti jedan sekund. Nekim našim dečkima bila je ovo prva utakmica nakon dugo vremena i usprkos tome dali su sve od sebe. I mislim da je to najbitnije na kraju svega. Katkad pobjeda, katkad poraz . Ako nedaš sve od sebe ne možeš napredovati! Čestitam od srca Nadi na pobjedi , na velikoj solidarnosti i definitivno će te nositi u budućnosti Hrvatskoj mnoge velike pobjede. Ali još više čestitam svojim dečkima što su pokazali muda i što smo uspjeli biti velika momčad na terenu.
Igrali smo ne samo za sebe , nego i za trenera i za svoje prijatelje na terenu i za sve ljude koji nas podržavaju i čine boljim. Eto , kao kapetan, ponosan sam stvarno na svoje dečke zato jer su pokazali svoje srce na terenu. Nadam da ste ponosni na njih i da nismo nikoga jako razočarali i za jesen obećajem Zagreb će vratiti pehar tamo di mu je mjesto.
 Hvala svima koji su nas podržali i do idućeg puta lijepi pozdrav!
Šimun Krmek