Ragbi Klub Zagreb - Forum
Novosti:

*
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte. Rujan 05, 2010, 01:03:38

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave

Str: [1]
  Preporuka  |  Ispis  
Autor Tema: KUP 3 NACIJE  (Posjeta: 47 puta)
Dinamo Pančevo
Newbie
*

« na: Srpanj 08, 2010, 06:58:07 »

Pozdrav svima...

Ja sam Jovan i iz Pančeva sam. Na jesen biće tačno 20 godina od kao sam počeo da treniram ragbi a gotovo celokupnu svoju igračku karijeru proveo sam u Dinamu iz Pančeva. Većinu Vas momaka i poznajem iz raznoraznih situacija i prilika počevši od turnira "sedmice" u Splitu 2006., pa "sedmice" iste godine u Sisku, pa Vašeg prvog gostovanja u Beogradu i meča protiv Partizana o čemu sam i napravio foto priču preko cele strane Sportskog Žurnala pa do prvog turnira u Splitu koji je prethodio formiranju Regionalne lige na kome sam i dao Vašem treneru par primeraka Žurnala s tom pričom a poslednji put smo se sreli na Vašem gostovanju protiv Pobednika ( u kome sam proveo dve sezone ) u RL ja mislim da je to bio revanš 1/4 finala.

E sad, zašto Vam se javljam...

Sa drugaricom putujem na more ali sam isplanirao put tako da budem u Zagrebu u subotu pre podne, taman da odgledam prvu utakmicu Kupa 3 nacije izmedju Novog Zelanda i Južne Afrike (koja počinje u 9:30h)...

E sad, da li neko od Vas može da mi da predlog ili ideju gde bih mogao da pogledam tu tekmu. Znam da na Rudešu imate satelit, ali mi ta opcija nekako ne odgovara obzirom da je daleko od centra grada i da ne bih znao da odem do tamo. Verovatno da postoji neki Pab ili lokal gde bi mogli zajedno (uz pivo) da  pratimo taj susret?

Unapred hvala...
Prijaviti moderatoru   Evidentirano
 Str: [1]
  Preporuka  |  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC

Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS! Dilber MC Theme by HarzeM